• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opsluitband rond / ronde opsluitbanden

Maat
Hoogte
Kleur

Een opsluitband rond is in heel wat verschillende situaties vereist. Wanneer we het hebben over opsluitbanden is de kans groot dat je in eerste instantie vooral (of uitsluitend) denkt aan de rechte exemplaren. Dit gezegd hebbende is het zo dat bestrating lang niet altijd alleen maar volledig recht wordt geplaatst, in tegendeel. Vaak is het zo dat er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van een bocht of hoek. Deze bocht is niet te realiseren wanneer er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van rechte opsluitbanden. Heb jij ook behoefte aan één of meerdere ronde exemplaren voor het insluiten van jouw bestrating? Dan zal je kunnen vaststellen dat wij deze hier bij Betondingen aanbieden binnen ons assortiment van trottoirbanden.

Wat is een opsluitband rond precies?

Een opsluitband rond wordt net als een gewone (rechte) opsluitband gebruikt om bestrating in te sluiten. Op deze manier wordt ervoor de bestrating een soort van begrenzing gerealiseerd. Dit betekent dat de bestrating zit opgesloten, waardoor deze niet meer kan weglopen of bijvoorbeeld niet meer kan komen te verzakken. Dit was een probleem dat zich vroeger nog wel eens voordeed. Door het gebruik van opsluitbanden wordt ervoor gezorgd dat de bestrating dus helemaal nergens meer heen kan. Zoals hierboven reeds aangegeven is het echter een vaak gehoord misverstand dat bestrating altijd in een rechte lijn wordt gelegd. Wat namelijk wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een bocht die moet worden genomen met de bestrating? Dan zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor gebruik dient te maken van een opsluitband rond of een opsluitband bocht.

Op het ogenblik dat je van plan bent om opsluitbanden te gaan plaatsen is het sowieso erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de bestrating over een zo optimaal mogelijke levensduur beschikt. Het laatste wat je namelijk zal willen is dat je binnen de kortste keren terug moet gaan investeren, omdat er bijvoorbeeld sprake is van een verzakking in de bestrating. Wel, door gebruik te maken van bijvoorbeeld een opsluitband rond en door het optimaal insluiten van de bestrating kan dit worden voorkomen. Een optimale levensduur voor je bestrating is dan ook altijd gegarandeerd.

Welke mogelijkheden bestaan er op vlak van ronde opsluitbanden?

Wanneer je ronde opsluitbanden wenst te kopen zal je meteen kunnen vaststellen dat er in ons aanbod diverse mogelijkheden zijn terug te vinden. Daarbij wordt er vooral een onderscheid gemaakt op vlak van uitstraling. Wij bieden onze klanten immers de mogelijkheid aan om ronde opsluitbanden aan te schaffen in twee verschillende kleuren. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen grijs en opsluitbanden in de kleur antraciet. Voor wat de afmetingen betreft zal je kunnen vaststellen dat er steeds sprake is van 10x20x78,5 cm. Hoe dan ook, gaat jouw bestrating geen rechte lijn volgen en ben je dan ook op zoek naar een mogelijkheid om een bocht te kunnen realiseren? Dan zal je kunnen vaststellen dat het kopen van een opsluitband rond je daar absoluut bij kan helpen.

Alle voordelen van een ronde opsluitband gebruiken op een rijtje

Het wordt vandaag de dag aan iedereen die bestrating gaat leggen sterk aangeraden om daarbij gebruik te maken van opsluitbanden. Dit geldt zowel voor rechte exemplaren als voor een opsluitband rond wanneer er bijvoorbeeld een bocht moet worden gemaakt. Een zeer belangrijk voordeel dat is verbonden aan het gebruik van opsluitbanden heeft te maken met het feit dat je er jouw tuin, oprit of terras een compleet ander karakter mee kan geven. Zo wordt het niet alleen mogelijk om er strakke contouren mee te vormen, bovendien zal je ook hoogteverschillen kunnen creëren en nieuwe kleuren kunnen toevoegen. Het hoeft tevens niet gezegd te worden dat het door middel van opsluitbanden eveneens mogelijk is om bijvoorbeeld een tuinpad te maken of een scheiding te realiseren tussen enerzijds het terras en anderzijds het gazon. Hoge opsluitbanden van bijvoorbeeld 40 cm hoog lenen zich hier dan ook uitstekend voor.

Dat je door gebruik te maken van bijvoorbeeld een opsluitband rond een belangrijke meerwaarde kan realiseren voor wat de uitstraling van je tuin, oprit, etc. betreft is dit uiteraard niet het enige voordeel waar je op kan rekenen. Een bijkomend voordeel heeft namelijk betrekking tot het verbeteren van de levensduur van je bestrating. Veel mensen vinden het fijn om er op te kunnen vertrouwen dat de door hun geplaatste bestrating over een zo lang mogelijke levensduur beschikt. Wel, door gebruik te maken van opsluitbanden in de tuin kan dit altijd worden gerealiseerd.

Perfect combineerbaar met andere opsluitbanden

Het spreekt voor zich dat je aan alleen een opsluitband rond niet voldoende zal hebben. Dat is geen probleem. Ook voor het aanschaffen van rechte opsluitbanden ben je namelijk bij ons aan het juiste adres. De opsluitband rond valt bovendien uiteraard perfect te combineren met andere opsluitbanden. Het feit dat je alles hier bij Betondingen kan bestellen zorgt er in de praktijk voor dat je uiteraard niet genoodzaakt bent om op meerdere partijen een beroep te doen.

Waarom je ronde opsluitbanden bestellen hier bij Betondingen?

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte webwinkel om jouw opsluitbanden rond te kopen zal je al snel tot de conclusie komen dat je hier bij Betondingen aan het juiste adres bent. Wij bieden je naast onze ronde opsluitbanden ook gewone exemplaren aan en dat uiteraard steeds tegen een zeer interessante prijs. Niet alleen onze prijzen zijn interessant, dat geldt ook voor onze leveringstermijnen. Ongeacht of jij je nu in Nederland of in België bevindt, een snelle levering wordt altijd gegarandeerd. Er hoeft dan ook geen twijfel over te bestaan, jouw opsluitband rond koop je het best hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!