• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opsluitband bocht

Maat
Hoogte
Kleur

Gebruikmaken van een opsluitband bocht kan ervoor zorgen dat je in jouw tuin of op bijvoorbeeld jouw oprit pas echt kunt rekenen op strakke bestrating. Het komt in de praktijk nog steeds bijzonder vaak voor dat mensen worden geconfronteerd met een weglopende bestrating. Ook verzakkingen die optreden komen veelvuldig voor. Dat is natuurlijk zeer vervelend. Gelukkig bestaan er hier wel oplossingen voor. Je kan er wat dit betreft dan ook steevast voor kiezen om gebruik te maken van opsluitbanden. In eerste instantie zijn er voornamelijk rechte trottoirbanden op de markt terug te vinden, maar ook exemplaren met hier een bocht in verwerkt behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard spreekt het voor zich dat je ook voor deze opsluitbanden bij ons aan het juiste adres bent!

Waar worden opsluitbanden voor gebruikt?

Voordat je over gaat tot het bestellen van een opsluitband bocht spreekt het voor zich dat je wellicht even wat meer te weten zult willen komen over hoe deze betonproducten gebruikt dienen te worden in de praktijk. Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven is het zo dat deze opsluitbanden hoofdzakelijk worden gebruikt voor het bij elkaar houden van de bestrating. Met andere woorden, het verzakken of weglopen van jouw bestrating behoort op deze manier tot het verleden. In eerste instantie wordt ervoor het realiseren van dit gegeven vooral gekeken in de richting van rechte opsluitbanden, maar ook een opsluitband bocht is zeker een optie.

Waar rekening mee houden bij een opsluitband bocht kopen?

Ga je een opsluitband bocht kopen? Dan zijn er verschillende zaken waar je aandacht aan zult willen besteden. In eerste instantie zijn er natuurlijk de afmetingen. Wanneer je ons aanbod met deze opsluitbanden gaat controleren zal je kunnen vaststellen dat er kan worden gekozen voor onder meer een afmeting van 10x20x78,5 centimeter. Het spreekt voor zich dat de afmeting waar je gebruik van gaat maken een belangrijk aandachtspunt is tijdens de aanschaf van een opsluitband bocht. Er is echter meer.

In eerste instantie is het zo dat veel mensen van mening zijn dat de kleur waar hun opsluitbanden over beschikken er eigenlijk niet zozeer toe doet. Daar valt iets voor te zeggen, want in het merendeel van de gevallen is een opsluitband bocht niet of in ieder geval nauwelijks zichtbaar. Dit betekent echter niet dat er geen verschillende kleuren aangekocht kunnen worden. In ons aanbod zijn dan ook zowel opsluitbanden met bochten terug te vinden in het grijs als in het antraciet.

Wil je er zeker van zijn dat jouw opsluitbanden in het geheel niet zichtbaar zullen zijn in jouw tuin? In dat geval is het mogelijk om de aarde uit bijvoorbeeld de aangrenzende borders of de beplanting die deel uitmaakt van de border zelf enigszins over de kantsluiting heen te laten vallen. Zo is het mogelijk om de kantopsluiting volledig aan het zicht te onttrekken.

Waarom heb je een opsluitbanden nodig?

Het spreekt voor zich dat bestrating in de praktijk op tal van verschillende manieren kan worden gerealiseerd. Neem nu bijvoorbeeld jouw oprit. Het zou zomaar kunnen dat deze niet volledig recht loopt, maar dat er op een bepaald ogenblik een “knik” in wordt gemaakt. Het is vanzelfsprekend dat je ook in dat geval zult willen dat jouw bestrating goed wordt ingesloten om op die manier het risico op problemen in te kunnen perken. Een opsluitband plaatsen met een bocht kan daar uiteraard perfect voor zorgen en uiteraard kan je in dit geval eventueel gebruik maken van opsluitbanden met een hoekstuk.

Bestel nu hier bij Betondingen!

Heb je ook behoeften aan een opsluitband bocht? Ben je daarvoor dan ook op zoek naar een geschikte partner om deze bij aan te kunnen kopen? Dan zijn wij je hier bij Betondingen zeer graag van dienst. In eerste instantie kan je binnen ons assortiment een keuze maken uit verschillende mogelijkheden, zoals zwarte opsluitbanden, hoge opsluitbanden, opsluitbanden van 40 cm hoog of andere opsluitbanden voor in je tuin. Dit betekent concreet dat je niet alleen kunt kiezen voor een grijze opsluitband met bocht, maar ook voor bijvoorbeeld een opsluitband die over de kleur antraciet beschikt. Ondanks het feit dat veel mensen van mening zijn dat de kleur van hun opsluitbanden er eigenlijk niet zozeer toe doet is het wel zo dat er op dit vlak dus toch een keuze kan worden gemaakt.

Naast bovenstaande is het zo dat wij onze klanten altijd een zo interessant mogelijke aankoopprijs van een opsluitband bocht weten te garanderen. Het spreekt tot slot voor zich dat je ook altijd kunt rekenen op een bijzonder snelle levering. Wij hanteren dan ook de kortste leveringstermijnen van zowel Nederland als België. Klinkt dit bij jou ook allemaal interessant in de oren? Aarzel dan geen moment langer en bestel ook jouw opsluitband bocht nu hier bij Betondingen.nl.

Jouw opsluitband de volgende werkdag geleverd

Eén van de grootste troeven van Betondingen is ongetwijfeld dat we het voor onze klanten altijd mogelijk maken om hun bestelling razendsnel in huis te hebben. Dat is geen overbodige luxe wanneer je bijvoorbeeld in het midden van een werk zit en je er plots achter komt dat je bijvoorbeeld nog behoefte hebt aan een (extra) opsluitband bocht. Je hoeft dan ook nooit lang te wachten voordat jouw aangekochte opsluitband bocht wordt geleverd wanneer je deze hebt aangekocht hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!