• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Keramische tuintegels houtlook

Kleur

Door gebruik te maken van keramische tuintegels houtlook kan je eigenlijk rekenen op het beste van twee werelden. In eerste instantie is het namelijk zo dat deze tegels beschikken over de uitstraling van hout. Daarnaast is het echter zo dat je wel nog gewoon kan blijven rekenen op de praktische eigenschappen van keramische tegels. De combinatie van beide factoren zorgt ervoor dat deze tegels sinds jaar en dag tot de populairste mogelijkheden op de markt behoren. Kan jij je ook wel vinden in deze unieke combinatie en zou je dan ook graag over willen gaan tot het kopen van keramische tuintegels die beschikken over een houtlook? Dat is perfect mogelijk hier bij Betondingen.

Waarom kiezen voor houtlook en niet voor echt hout?

De reden waarom steeds meer mensen kiezen voor keramische tuintegels houtlook heeft te maken met het feit dat ze niet langer rekening willen moeten houden met de nadelen van echt hout. Ondanks het feit dat het warme en natuurlijke karakter van echt hout zeker zo zijn voordelen heeft is het zo dat keramische tegels toch veelal heel wat interessanter zijn. Voor echt hout geldt bijvoorbeeld dat het kan gaan verweren en een groene kleur kan gaan vertonen. Deze groene kleur is het gevolg van de vorming van mos, waardoor er ook gladheid kan ontstaan. Het is dus zeker niet alleen maar vanwege van visuele redenen dat mensen vandaag de dag de voorkeur geven aan keramische tuintegels die beschikken over een houtlook. Liever geen keramische tuintegels aanleggen? Dan kan je binnen de webwinkel van Betondingen rekenen op tuintegels in de kleur antraciet, grijs of zwarte tuintegels

Op welke voordelen kan je rekenen bij keramische tegels houtlook?

Er zijn best wat interessante voordelen verbonden aan het gebruik van keramische tuintegels houtlook. Het is net vanwege deze voordelen dat steeds meer mensen over blijken te stappen van echt hout op houtlook tegels. Ben jij ook benieuwd naar de belangrijkste voordelen waar je bij dit type tegels aanspraak op kan maken? Dan moet je vooral snel even verder lezen.

1.) Keramische tuintegels houtlook zijn zeer kwalitatief

Misschien wel meteen de belangrijkste reden waarom veel mensen kiezen voor het gebruik van keramische tuintegels houtlook heeft betrekking tot de uitstekende kwaliteit waarover de tegels beschikken. Van keramiek is dan ook bekend dat het:

  • Niet gevoelig is voor krassen;
  • Niet gevoelig is voor vlekken;
  • Haar kleur perfect weet te behouden, zonder dat je deze continu moet schoonmaken.

Voor een groot gedeelte van de keramische houtlook tegels geldt bovendien ook dat ze kunnen rekenen op antislipeigenschappen. Hier komen we verder op deze pagina echter nog op terug.

2.) Deze tegels zijn veel onderhoudsvriendelijker dan echt hout

Wanneer je echt hout gaat gebruiken in je tuin zal je altijd moeten vaststellen dat dit materiaal een bepaalde hoeveelheid aan onderhoud vereist. Voor heel wat mensen geldt echter net dat ze er graag alles aan willen doen om hun tuin en terras zo onderhoudsvriendelijk te houden. Dat wordt dus een behoorlijke uitdaging wanneer je gebruik gaat maken van veel hout. Door te kiezen voor keramische tuintegels houtlook heb je dit probleem helemaal niet. Deze tegels vereisen slechts een zeer beperkt onderhoud en dat terwijl het onderhoud dat eventueel moet worden uitgevoerd ook nog eens in een handomdraai kan gebeuren. Ook dit is absoluut een belangrijk voordeel en het schoonmaken van deze tegels is mogelijk binnen een handomdraai.

3.) Antislipeigenschappen maken ze ook veel veiliger

Zodra hout groen kleurt betekent dit dat je voorzichtig moet zijn wanneer je erover gaat wandelen. Het risico bestaat namelijk dat bijvoorbeeld je houten pad in dit geval heel wat gladder wordt. Voor keramische tegels die beschikken over een houtlook geldt dat je geen rekening dient te houden met dit potentiële slipgevaar. Voor heel wat van deze tegels geldt dan ook dat ze zijn voorzien van antislipeigenschappen. Op deze manier kan je zonder zorgen ook bij nat weer gebruikmaken van je terras of het tuinpad dat je met behulp van bijvoorbeeld 50x50 cm tuintegels hebt aangelegd.

Keuze uit tal van verschillende mogelijkheden

Indien jij ook graag keramische tuintegels houtlook wenst aan te schaffen zal je kunnen vaststellen dat er in ons aanbod tal van verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Voordat je over gaat tot het kopen van dergelijke tegels zal je dan ook met verschillende zaken rekening willen houden. Het gaat hierbij in eerste instantie om de afmetingen die zijn vereist. Steeds meer mensen willen graag kunnen rekenen op wat grotere tegels in hun tuin. Daarom kiezen ze voor exemplaren met als afmetingen 80x80 of bijvoorbeeld 100x100 centimeter. Het kan echter ook anders. Ook het formaat 60x60 centimeter blijft namelijk in de praktijk ongelofelijk populair.

Het spreekt voor zich dat je niet alleen maar rekening zal willen houden met het formaat van je keramische tuintegels houtlook. Wat namelijk bovendien ook te denken van de kleur waarover de tegels moeten beschikken? Ook voor de houtlook exemplaren geldt namelijk dat ze doorgaans verkrijgbaar zijn in verschillende kleurtinten. Vergelijk ook op dit vlak even goed de verschillende exemplaren uit ons assortiment, zodat je met zekerheid de bij jou best passende keuze kan maken. Mocht je nu meer informatie willen over bijvoorbeeld tuintegels voegen of het aanleggen van tuintegels is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Bestel ook jouw keramische tuintegels houtlook nu hier bij Betondingen

Ben jij ook overtuigd van de vele interessante voordelen waar je op kan rekenen wanneer je in je tuin gebruik gaat maken van keramische tuintegels houtlook? Dan zal je wellicht graag willen overgaan tot het kopen van deze tegels. Dat is een mogelijkheid die wij je aanbieden hier bij Betondingen. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit een uitgebreid assortiment bestaande uit de mooiste keramische tuintegels met houtlook uitstraling. Kies je er uiteindelijk voor om je bestelling bij ons te plaatsen? Dan zal je daarbij kunnen rekenen op een snelle levering evenals op zeer aantrekkelijke verzendkosten. Twijfel dus niet langer en bestel ook jouw keramische tuintegels houtlook vandaag nog hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!