• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opsluitband antraciet

Maat
Hoogte
Kleur

Voor het realiseren van een zo mooi mogelijke bestrating is gebruikmaken van een opsluitband antraciet altijd een interessante keuze. Door de jaren heen zijn er menig aantal mensen geweest die ervoor hebben gekozen om geen gebruik te maken van opsluitbanden voor hun bestrating. Dat heeft er in het merendeel van de gevallen voor gezorgd dat er niet alleen sprake was van verzakkingen, maar ook van bijvoorbeeld kieren die ontstonden in de bestrating. Het spreekt voor zich dat dit niet de bedoeling kan zijn. Wil jij dergelijke vervelende problemen voorkomen? Dan zal je kunnen vaststellen dat gebruikmaken van opsluitbanden of overige trottoirbanden van Betondingen daar zeker en vast voor kan zorgen.

Wat is een opsluitband antraciet?

Een opsluitband antraciet is uiteraard een opsluitband die beschikt over de kleur antraciet. Bij het aanschaffen van een opsluitband is het altijd mogelijk om een keuze te maken uit verschillende kleuren. Voor een opsluitband geldt verder dat ze ook bekend staat onder de naam 'betonband'. Het gaat hierbij steeds om een vorm van begrenzing. Deze begrenzing zorgt ervoor dat de bestrating die je hebt geplaatst kan worden opgesloten. Dit heeft als gevolg dat deze geen kant meer op kan. Door het realiseren van een strakke begrenzing wordt er aldus voor gezorgd dat er geen sprake meer kan zijn van het weglopen van de bestrating of van het optreden van een verzakking. Ga jij binnenkort een nieuwe bestrating realiseren en wil je daarbij niet tegen vervelende verrassingen aanlopen? Dan is het in ieder geval een absolute aanrader om gebruik te maken van een opsluitband antraciet.

Over welke afmetingen moet je opsluitband beschikken?

Ga je over tot het kopen van een opsluitband antraciet? Dan moet je er natuurlijk rekening mee houden dat er verschillende soorten afmetingen bestaan. Dit geldt zeker ook voor het aanbod dat je aantreft hier bij Betondingen.nl. Ongeacht de afmetingen waar je voor jouw opsluitbanden behoefte aan mag hebben, je kan altijd een exemplaar kiezen die perfect aan de verwachtingen zal weten te voldoen. Enkele mogelijkheden op vlak van afmetingen waar je voor kan kiezen zijn onder meer:

  • 5x15 en 100 cm lang;
  • 6x20 en 100 cm lang;
  • 7x40 en 100 cm lang;
  • 10x20 en 100 cm lang.

Het bepalen van de juiste afmeting waar je opsluitband antraciet over dient te beschikken gebeurt in de praktijk op basis van de hoogte van de bestrating. Het is namelijk zo dat je bij deze hoogte enkele centimeters dient bij te tellen. Wees er dus zeker van om eerst even goed de hoogte van je bestrating op te meten vooraleer je de afmetingen van je opsluitbanden gaat bepalen. Zoals bovenstaand overzichtje duidelijk heeft gemaakt is het in het merendeel van de gevallen wel zo dat er sprake is van een lengte van 100 centimeter bij opsluitbanden. Wel kunnen we je verklappen dat opsluitbanden met een hoogte van 40 cm al jarenlang bijzonder populair zijn binnen ons assortiment. Vergeet ook zeker niet om opsluitbanden met een bocht, hoekstuk of andere hoge en/of ronde opsluitbanden te ontdekken.

Welke voordelen zijn verbonden aan opsluitbanden gebruiken?

Aan het gebruik van een opsluitband antraciet in je tuin zijn best een aantal interessante voordelen verbonden. Het belangrijkste voordeel waar je op kan rekenen heeft te maken met de verlenging van de levensduur die wordt gerealiseerd voor de bestrating. Veel mensen staan er niet bij stil, maar door het plaatsen van opsluitbanden zal je kunnen vaststellen dat je aanzienlijk langer zal kunnen genieten van een mooie bestrating in je tuin of oprit. Op deze manier wordt meteen ook voorkomen dat je binnen de kortste keren opnieuw zal moeten investeren. Dit is natuurlijk beslist geen onbelangrijk voordeel, in tegendeel.

Bovenstaande is uiteraard niet alles. Daarnaast zal je namelijk ook kunnen vaststellen dat het gebruik van opsluitbanden in de kleur antraciet ervoor zorgt dat je een compleet ander karakter kan realiseren voor niet alleen je tuin of je oprit, maar ook voor bijvoorbeeld je terras. Het is dan ook door gebruik te maken van betonbanden mogelijk om bijvoorbeeld contouren te vormen. Daarnaast kunnen er ook hoogteverschillen mee worden gecreëerd en is het een mogelijkheid om nieuwe kleuren toe te voegen aan de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van opsluitbanden in de kleur grijs of zwart. Zou je verder graag een mooie scheiding willen creëren tussen bijvoorbeeld je terras en het gazon? Ook daarvoor kan er gebruik worden gemaakt van opsluitbanden. Hoe dan ook hebben deze voordelen duidelijk aangetoond dat er zeker heel wat goede redenen bestaan om een opsluitband antraciet te gaan gebruiken bij je bestrating.

Bestel jouw opsluitbanden voordelig hier bij Betondingen

Wil jij voor het kopen van jouw opsluitband antraciet ook kunnen rekenen op de meest interessante prijs? Dan heb je meteen een goede reden om ze aan te schaffen hier bij Betondingen. In eerste instantie maken wij het immers mogelijk om opsluitband antraciet aan te schaffen tegen de meest voordelige prijs. Daarnaast garanderen we altijd een snelle levering.

Een snelle levering van je opsluitbanden is altijd gegarandeerd!

Wanneer je bezig bent met het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden in of aan je woning spreekt het voor zich dat je graag zal willen dat dit allemaal zo vlot mogelijk verloopt. Het is natuurlijk niet onmogelijk dat je bepaalde zaken hebt vergeten te bestellen. Dit kan bijvoorbeeld ook gelden voor de opsluitbanden waar je graag gebruik van wenst te maken. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Hier bij Betondingen zorgen we er namelijk altijd voor dat onze klanten hun bestelling snel in huis hebben. Dat geldt overigens ook niet alleen voor onze Nederlandse, maar ook voor onze Belgische klanten. Ook dit is zeker een extra reden om ervoor te kiezen om jouw opsluitband antraciet te kopen hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!