• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opsluitbanden

Opsluitbanden 5x15x100cm grijs
Opsluitbanden 5x15x100cm antraciet
Opsluitbanden 6x20x100cm grijs
Opsluitbanden 6x20x100cm antraciet
Opsluitbanden 6x30x100cm grijs
Opsluitbanden 6x30x100cm antraciet
Opsluitbanden 10x20x100cm grijs
Opsluitbanden 10x20x100cm antraciet
Opsluitband 7x40x100cm grijs
Opsluitband 7x40x100cm antraciet

Opsluitbanden

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe het kan dat het trottoir waar u overheen loopt er altijd keurig netjes uit blijft zien, zelfs als het flink geregend heeft? Dit komt omdat er gebruik is gemaakt van opsluitbanden. Met opsluitbanden sluit u, zoals het woord al doet vermoeden, als het ware de bestrating op waardoor het netjes aansluit en er geen kieren en gaten tussen de tegels ontstaan.

Ook zorgen de opsluitbanden ervoor dat uw tegels niet gaan verschuiven of gaan verzakken. Als u zelf een terras of een pad in uw tuin gaat aanleggen is het heel verstandig om gebruik te maken van opsluitbanden om ervoor te zorgen dat uw bestrating langer mee gaat en dat u gegarandeerd bent van het gewenst eindresultaat.

Omdat de opsluitbanden verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten is het wel verstandig om van tevoren te bekijken welke banden het beste passen bij uw klus. Ook moet u er tijdens het leggen voor zorgen dat u de opsluitbanden goed aanstampt zodat er geen rand ontstaat waardoor bijvoorbeeld regen en smeltwater niet weg kunnen sijpelen en u het risico loopt dat uw terras of tuinpad blank kan komen te staan.

Zonder het gebruik van opsluitbanden zou het straatbeeld bij u in de buurt er heel wat slordiger uitzien en dit is een voordelige en hele gemakkelijke manier om de bestrating in uw omgeving langer mee te laten gaan. De opsluitbanden kunnen worden gebruikt in iedere omgeving en zijn vriendelijk voor het milieu. De opsluitbanden zijn vervaardigd van de allerbeste kwaliteit beton en hebben een lange levensduur.

Profiteer ook van dit slijtvaste, vriesvaste en relatief voordelige product om te voorkomen dat er kieren en gaten ontstaan tussen uw stoeptegels of dat u zelf na het aanleggen van uw trottoir onderhoud moet blijven uitvoeren omdat de tegels gaan verschuiven, wat er niet alleen heel lelijk uitziet maar ook nog eens heel gevaarlijk kan zijn.